Αρχική Σελίδα

Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε ο ένας με τον άλλον για πολύ. Είναι καλός συνεργάτης.

—— Κα Irina Kantsur

Ο τρόπος που θέλετε είναι ο τρόπος καλύτερος.

—— Azizkhon Sabirov

Είμαι Online Chat Now

Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd. Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd. Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd. Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.
Γραφείο Γραφείο Αίθουσα Συσκέψεων Αίθουσα Συσκέψεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ωκεάνιο Renda
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-100000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η ΩΚΕΑΝΙΑ RENDA Co. εξοπλισμού πετρελαίου του Πεκίνου, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «HYRD») είναι εν πλήρη κυριότητα θυγατρική «της Sina-Αμερικής Renda Group Company» στην Κίνα. Καθιερωμένο το 2006, HYRD έχει το καταχωρημένο κύριο RMB 12.5 εκατομμυρίων και το μέσο ετήσιο λειτουργούν εισόδημα RMB 50 εκατομμυρίων, ταγματάρχες στην εξαγωγή και την εισαγωγή των μηχανημάτων και των εξοπλισμών διατρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου, με τις διοικητικές μέριμνες και τις τεχνικές υπηρεσίες ως μεταφορέα. Και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική επαγγελματική επιχείρηση με τη γρήγορη ανάπτυξη στη ενεργειακή βιομηχανία.

HYRD εμμένει στο άριστο κινεζικό έθνος που η πολιτιστική παράδοση και το βαθύ υπόβαθρο ακεραιότητας, εξαρτώνται από το πλεονέκτημα θέσης (Πεκίνο) στις πληροφορίες, την τεχνολογία, τα ταλέντα και πολλές άλλες πτυχές, στόχοι στη διεθνή τάση ανάπτυξης πετρελαίου από την ισχυρή τεχνική δύναμη, υψηλή - δυνατότητα ποιοτικών υπηρεσιών και ακριβές σύστημα ποιοτικής εξουσιοδότησης, επιμένουν στην επιχειρηματική αρχή «της ποιότητας πρώτα, paramountcy υπηρεσιών», και κερδίζουν τους πελάτες και την αγορά με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την ανώτερη έννοια υπηρεσιών.

 

HYRD εξοικειώνει μια επαγγελματική ομάδα με τη διεθνή λειτουργία προγράμματος, με την ολοκληρωμένη τεχνολογία και την πλούσια διοικητική εμπειρία, η οποία κάνει HYRD να παρέχει ολόψυχα υψηλό - ποιότητα και επαγγελματική υπηρεσία για τους πελάτες. Αυτή τη στιγμή, HYRD αποτελείται από το διεθνές επιχειρησιακό τμήμα, το εσωτερικό επιχειρησιακό τμήμα, το διοικητικό τμήμα προσωπικού, το οικονομικό τμήμα, το τεχνικό τμήμα και το υλικό τμήμα υποστήριξης. HYRD έχει ένα εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα στην πετρελαιοφόρο περιοχή στην πόλη της βόρειας Κίνας Renqiu στην επαρχία Hebei, και συγχρόνως, έχει τα αντιπροσωπευτικά γραφεία στο Ντουμπάι, το Ιράν, την Κολούμπια, την Αμερική και τη Ρωσία σε όλο τον κόσμο.

 

Από την αρχή μέχρι τώρα, HYRD έχει συμφωνήσει με το επιχειρηματικό πνεύμα «πρωτοποριακού και καινοτόμος, συνεχίστε», και περάσματα η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001-2008 με την αυστηρή τοποθέτηση και το τέλειο σύστημα. HYRD έχει άσχει το δικαίωμα τη ράχη Διαδίκτυο «κινεζική επιχείρηση δειγμάτων συστημάτων πιστοποίησης πιστωτικής επιχείρησης» και Alibaba «τίμιος προμηθευτής» και συγχρόνως, είμαστε ο επιλέξιμος προμηθευτής για CNPC και SINOPEC. Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας, HYRD έχει καθιερώσει τη σταθερή συνεργασία με BOMCO, τη Co. μηχανημάτων πετρελαίου SJ, SINOPEC, τη Co. μηχανημάτων πετρελαίου CNPC Bohai, το ΕΠΕ, CPTDC, και «Nabors», «Weatherford», «Baker Hughes» και μερικές άλλες διεθνείς διάσημες επιχειρήσεις, και έχει αποκομίσει ήδη τις καλές οικονομικές και κοινωνικές παροχές.

 

Παρά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που η ανάπτυξη αγοράς εξοπλισμών μηχανημάτων πετρελαίου στο σπίτι και στο εξωτερικό φέρνει, HYRD στέκεται στο ίδιο στάδιο τομέων με την ευρεία οπτική και την ανοικτή τοποθέτηση, επιδιώκει τη συνεργασία και την ανάπτυξη με τον πιό ειλικρινή χαρακτήρα, και προσπαθεί για τη φήμη και την τελειότητα με τα αισθητικά πρότυπα. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να αναπτυχθούμε βαθμιαία με τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας στο φωτεινό μέλλον.

 

Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Amy

Τηλ.:: 86-010-84828178

Φαξ: 86-010-84828198

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)