Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου

Ηλεκτρικός χερσαίος εξοπλισμός εγκαταστάσεων γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου στα πρότυπα υψηλής αποδοτικότητας API εδάφους

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε ο ένας με τον άλλον για πολύ. Είναι καλός συνεργάτης.

—— Κα Irina Kantsur

Ο τρόπος που θέλετε είναι ο τρόπος καλύτερος.

—— Azizkhon Sabirov

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρικός χερσαίος εξοπλισμός εγκαταστάσεων γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου στα πρότυπα υψηλής αποδοτικότητας API εδάφους

Κίνα Ηλεκτρικός χερσαίος εξοπλισμός εγκαταστάσεων γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου στα πρότυπα υψηλής αποδοτικότητας API εδάφους προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρικός χερσαίος εξοπλισμός εγκαταστάσεων γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου στα πρότυπα υψηλής αποδοτικότητας API εδάφους

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Renda
Πιστοποίηση: API
Αριθμό μοντέλου: ZJ70/4500L

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο ξύλινο κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Με βάση λεπτομερή παραγγελίας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβα Κατάσταση: Νέα
Πιστοποίηση: API Εγγύηση: 1 έτος
Τύπος δύναμης: Ντίζελ
Υψηλό φως:

oil and gas drilling rigs

,

onshore drilling rigs

Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου υψηλής αποδοτικότητας, εξοπλισμός γεώτρησης πετρελαίου

 

Περιγραφή:

 

HYRD παρέχει τις πρότυπες εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων ZJ70/4500L ηλεκτρικές χερσαίες που σχεδιάζονται για να τρυπήσουν και να ολοκληρώσουν ένα πετρέλαιο και ένα φυσικό αέριο με τρυπάνι καλά με το βάθος από 4000 μ σε 7000 μ.
•    Τα τμήματα εγκαταστάσεων γεώτρησης όπως ο ιστός, η υποδομή, ο διακινούμενος φραγμός, ο γάντζος, ο στροφέας, ο περιστροφικός πίνακας, drawworks, κ.λπ., προσαρμόζονται στις προδιαγραφές API και τους βιομηχανικά τυποποιημένους.
•    Ο ιστός που κατασκευάστηκε σε μια cantilever τύπων σύνδεσης καρφιτσών δομή, έναν πίνακα πιθήκων, έναν διαπερνώντας πίνακα και άλλους βοηθούς ιστών εξόπλισε τη συνέλευση ιστών, το σχέδιό του είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει τη τοπ μονάδα κίνησης.
•    Η υποδομή μπορεί να κατασκευαστεί στη σε δύο στάδια υποδομή αύξησης ή/και κιβώτιο--κιβωτίων. Και βήματα, κιγκλιδώματα, διαχειριζόμενο σύστημα ΙΠ και άλλοι εξοπλισμός και εγκαταστάσεις παραρτημάτων που εξοπλίζονται πλήρως με την υποδομή.
•    Το κύριο ηλεκτρικό σύστημα εγκαταστάσεων γεώτρησης είναι μηχανή diesel - οδηγημένες γεννήτριες εναλλασσόμενου ρεύματος με αρκετή δύναμη για να ενεργοποιήσει την εγκατάσταση γεώτρησης.
•    Το σύστημα κίνησης δύναμης διαθέσιμο στο σύστημα SCR (ρεύμα-SCR-συνεχές ρεύμα) ή VFD (μεταβλητό Drive συχνότητας, ρεύμα-ρεύμα-εναλλασσόμενο ρεύμα).
•    Τα drawworks καθοδηγούμενα ηλεκτρικά από τις βαρέων καθηκόντων μηχανές συνεχούς ρεύματος ή εναλλασσόμενου ρεύματος, με την ταχύτητα εργασίας συνεχώς διευθετήσιμη. Φρένο δίσκων που εισάγεται κύριο φρένο τυμπάνων που εξοπλίζεται ως με τη μονάδα drawworks.
•    Οι αντλίες λάσπης που εξοπλίζονται με την εγκατάσταση γεώτρησης είναι ενιαία δράση, τρηπλές αντλίες πηλού, ηλεκτρικά καθοδηγούμενες από τις μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή συνεχούς ρεύματος.
•    Περιστροφικός πίνακας που οδηγείται ανεξάρτητα από ένα σύστημα κίνησης που αποτελείται από τη μηχανή φορτηγών.
•    Σύστημα αέρα που εξοπλίζεται με την εγκατάσταση γεώτρησης, που αποτελείται από δύο κάθε αεροσυμπιεστή τύπων ράβδων βιδών, τις δεξαμενές αέρα και τις βαλβίδες.
•    Ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα κυκλοφορίας λάσπης των δεξαμενών λάσπης, του εξοπλισμού ελέγχου στερεών, του ρυθμίζοντας εξοπλισμού λάσπης και των γραμμών κυκλοφορίας που ολοκληρώνονται συμπεριλαμβανομένων με τη συσκευασία εγκαταστάσεων γεώτρησης.
•    Ένα αναλογικό και ψηφιακό όργανο ελέγχου παραμέτρου και στοιχείων διάτρυσης και καταγράφοντας σύστημα διαθέσιμα στην εγκατάσταση γεώτρησης.
•    Το ΙΠ και καλά/εξοπλισμός και εγκαταστάσεις έμφραξης θα είναι εξοπλισμός με τη συσκευασία εγκαταστάσεων γεώτρησης σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

 

Προδιαγραφές:

 

Σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Ο ιστός τύπων Κ αποτελείται από το χάλυβα Χ, και έχει τα πλεονεκτήματα ευρύ eyeshot και της κατάλληλης μεταφοράς.
Η υποδομή είναι τύπος συσκευασίας φραγμών που έχει την καλή σταθερότητα ενώ drawworks και ο ιστός υιοθετεί την εγκατάσταση και την ανύψωση χαμηλός-θέσης επάνω στη δύναμη drawworks.
Το Drawworks είναι μια μετάδοση αλυσίδων τύπων σφραγίδων drawworks που έχει 4 μπροστινά αντίστροφα εργαλεία gears+2 (ή 6 μπροστινά αντίστροφα εργαλεία gears+2), και εξοπλίζει τη βοηθητική συσκευή κίνησης για την ανύψωση ιστών και την ανύψωση έκτακτης ανάγκης.
Αυτή η εγκατάσταση γεώτρησης είναι εξοπλισμένη με την καμπίνα ενός ακέραιου τρυπανιού, στην οποία ένα τρυπάνι μπορεί να τελειώσει σημαντικούς διαδικασίες και ελέγχους.
Μεταξύ κάθε μέρους του συστήματος μετάδοσης εγκαταστάσεων γεώτρησης υιοθετήστε τη σύνδεση καρδάνειων άξονων, η οποία είναι κατάλληλη να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει.
Το γενικό σχεδιάγραμμα της εγκατάστασης γεώτρησης είναι λογικό, ενώ η ρύθμισή της μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις ολοκληρωτικά να ανυψώσει, της μεταφοράς τραίνων και φορτηγών.

Κύριες τεχνικές παράμετροι

 

 

 

 

 

 

1

Ονομαστικό βάθος διάτρυσης

7000m (114mmDP)

9

Ποσότητα και δύναμη της διάτρυσης της αντλίας

2× αντλία 1600 HP

6000m (127mmDP)

10

Τύπος υποδομής

Τύπος συσκευασίας φραγμών

2

Ανώτατο φορτίο γάντζων

4500kN

11

Ύψος υποδομής και σαφές ύψος κάτω από RT την ακτίνα

7.5m/6.26m

3

Σύστημα σχοινιών καλωδίων του διακινούμενου συστήματος

6x7, παράλληλος

12

Τύπος ιστών και αποτελεσματικό ύψος

ΤΎΠΟΣ Κ, 45m

4

Εκτιμημένη DW δύναμη

1470 KW (2000hp)

13

Τρόπος μετάδοσης

υδραυλικός παραλληλισμός μετάδοσης και αλυσίδων

5

DW εργαλείο

4 εργαλεία

6 εργαλεία

14

Ποσότητα/δύναμη κύριας μηχανής diesel

4x810kw

4 αντιστροφή forward+ 2

6 αντιστροφή forward+ 2

15

Ποσότητα και δύναμη του βοηθητικού συνόλου γεννητριών

2×400kW

6

Διάμετρος της διάτρυσης του σχοινιού καλωδίων

φ 38mm

7

RT ανοίγοντας διάμετρος

952.5mm (37 1/2 ″)

16

Πολλαπλή λάσπης HP

Φ 103mm (άντεξε τη διάμετρο) ×35MPa

698.5mm (27 1/2 ″)

8

RT εργαλείο

4 αντιστροφή forward+ 2

17

Αποτελεσματικός όγκος λάσπης του στερεού συστήματος ελέγχου

430 μ3

 

Ηλεκτρικός χερσαίος εξοπλισμός εγκαταστάσεων γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου στα πρότυπα υψηλής αποδοτικότητας API εδάφους

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss Amy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα