Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου

Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου για τον εξοπλισμό πετρελαιοφόρων περιοχών, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πετρελαίου

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε ο ένας με τον άλλον για πολύ. Είναι καλός συνεργάτης.

—— Κα Irina Kantsur

Ο τρόπος που θέλετε είναι ο τρόπος καλύτερος.

—— Azizkhon Sabirov

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου για τον εξοπλισμό πετρελαιοφόρων περιοχών, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πετρελαίου

Κίνα Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου για τον εξοπλισμό πετρελαιοφόρων περιοχών, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πετρελαίου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου για τον εξοπλισμό πετρελαιοφόρων περιοχών, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πετρελαίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Renda
Πιστοποίηση: API
Αριθμό μοντέλου: ZJ70/4500LDB

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο ξύλινο κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Με βάση λεπτομερή παραγγελίας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβα Πιστοποίηση: API
Τύπος: Λάδι διάτρησης
Υψηλό φως:

oil and gas drilling rigs

,

land drilling rigs

ZJ70/4500LDB, ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου υψηλής αποδοτικότητας

 

Περιγραφή:

 

HYRD παρέχει τις πρότυπες εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων ZJ70/4500LDB ηλεκτρικές χερσαίες που σχεδιάζονται για να τρυπήσουν και να ολοκληρώσουν ένα πετρέλαιο και ένα φυσικό αέριο με τρυπάνι καλά με το βάθος από 4000 μ σε 7000 μ.

•    Τα τμήματα εγκαταστάσεων γεώτρησης όπως ο ιστός, η υποδομή, ο διακινούμενος φραγμός, ο γάντζος, ο στροφέας, ο περιστροφικός πίνακας, drawworks, κ.λπ., προσαρμόζονται στις προδιαγραφές API και τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

•    Ο ιστός που κατασκευάστηκε σε μια cantilever τύπων σύνδεσης καρφιτσών δομή, έναν πίνακα πιθήκων, έναν διαπερνώντας πίνακα και άλλους βοηθούς ιστών εξόπλισε τη συνέλευση ιστών, το σχέδιό του είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει τη τοπ μονάδα κίνησης.

•    Η υποδομή μπορεί να κατασκευαστεί στη σε δύο στάδια υποδομή αύξησης ή/και κιβώτιο--κιβωτίων. Και βήματα, κιγκλιδώματα, διαχειριζόμενο σύστημα ΙΠ και άλλοι εξοπλισμός και εγκαταστάσεις παραρτημάτων που εξοπλίζονται πλήρως με την υποδομή.

•    Το κύριο ηλεκτρικό σύστημα εγκαταστάσεων γεώτρησης είναι μηχανή diesel - οδηγημένες γεννήτριες εναλλασσόμενου ρεύματος με αρκετή δύναμη για να ενεργοποιήσει την εγκατάσταση γεώτρησης.

•    Το σύστημα κίνησης δύναμης διαθέσιμο στο σύστημα SCR (ρεύμα-SCR-συνεχές ρεύμα) ή VFD (μεταβλητό Drive συχνότητας, ρεύμα-ρεύμα-εναλλασσόμενο ρεύμα).

•    Τα drawworks καθοδηγούμενα ηλεκτρικά από τις βαρέων καθηκόντων μηχανές συνεχούς ρεύματος ή εναλλασσόμενου ρεύματος, με την ταχύτητα εργασίας συνεχώς διευθετήσιμη. Φρένο δίσκων που εισάγεται κύριο φρένο τυμπάνων που εξοπλίζεται ως με τη μονάδα drawworks.

•    Οι αντλίες λάσπης που εξοπλίζονται με την εγκατάσταση γεώτρησης είναι ενιαία δράση, τρηπλές αντλίες πηλού, ηλεκτρικά καθοδηγούμενες από τις μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή συνεχούς ρεύματος.

•    Περιστροφικός πίνακας που οδηγείται ανεξάρτητα από ένα σύστημα κίνησης που αποτελείται από τη μηχανή φορτηγών.

•    Σύστημα αέρα που εξοπλίζεται με την εγκατάσταση γεώτρησης, που αποτελείται από δύο κάθε αεροσυμπιεστή τύπων ράβδων βιδών, τις δεξαμενές αέρα και τις βαλβίδες.

•    Ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα κυκλοφορίας λάσπης των δεξαμενών λάσπης, του εξοπλισμού ελέγχου στερεών, του ρυθμίζοντας εξοπλισμού λάσπης και των γραμμών κυκλοφορίας που ολοκληρώνονται συμπεριλαμβανομένων με τη συσκευασία εγκαταστάσεων γεώτρησης.

•    Ένα αναλογικό και ψηφιακό όργανο ελέγχου παραμέτρου και στοιχείων διάτρυσης και καταγράφοντας σύστημα διαθέσιμα στην εγκατάσταση γεώτρησης.

•    Το ΙΠ και καλά/εξοπλισμός και εγκαταστάσεις έμφραξης θα είναι εξοπλισμός με τη συσκευασία εγκαταστάσεων γεώτρησης σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

 

Προδιαγραφές:

 

ZJ70/4500LDB

Βάσει της κοινής μηχανικής εγκατάστασης γεώτρησης, η οδήγηση RT και DW είναι χωρισμένες, και RT οδηγείται από μια ανεξάρτητη μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος VF. RT η περιστροφή, η ροπή και το κτύπημα αντλιών λάσπης μπορούν να ρυθμιστούν χωριστά σύμφωνα με την τεχνολογία διάτρυσης, η οποία παρέχει την προϋπόθεση και την εγγύηση για τη βελτιστοποίηση τεχνολογίας διάτρυσης και την πραγματοποίηση αυτόματος-κομμάτι-σίτισης.
RT και η αυτόματος-κομμάτι-σίτιση και των δύο υιοθετούν την όλος-ψηφιακή αυτόματη τεχνική ελέγχου, οι οποίοι κάνουν την απόδοση της εγκατάστασης γεώτρησης υπό τον όρο διάτρυσης να πάρει κοντά στην ηλεκτρική VF εγκατάσταση γεώτρησης ψηφιακός-ελέγχου το τρυπάνι ενεργοποιεί την οθόνη αφής για να εκπληρώσει τη λειτουργία διάτρυσης μέσω των βελτιστοποιημένων παραμέτρων διάτρυσης, οι οποίες θα μειώσουν την ένταση εργασίας σημαντικά και θα βελτιώσουν την αποδοτικότητα εργασίας. Η επίδειξη, η αποκατάσταση, ο κανονισμός και ο έλεγχος, μακρινή διαχείριση σημαντικών παραμέτρων διάτρυσης μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 
 
 

Κύριες τεχνικές παράμετροι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Ονομαστικό βάθος διάτρυσης

7000m (114mmDP)

9

Ποσότητα και δύναμη της διάτρυσης της αντλίας

 

6000m (127mmDP)

10

Τύπος υποδομής

 

2

Ανώτατο φορτίο γάντζων

4500kN

11

Ύψος υποδομής και σαφές ύψος κάτω από RT την ακτίνα

 

3

Σύστημα σχοινιών καλωδίων του διακινούμενου συστήματος

6 × 7, παράλληλος

12

Τύπος ιστών και αποτελεσματικό ύψος

 

4

Εκτιμημένη DW δύναμη

1470 KW (2000hp)

13

Τρόπος μετάδοσης

 

5

DW εργαλείο

4 εργαλεία

6 εργαλεία

14

Ποσότητα/δύναμη κύριας μηχανής diesel

 

4 αντιστροφή forward+ 2

6 αντιστροφή forward+ 2

15

Ποσότητα/δύναμη βοηθητικού συνόλου γεννητριών

 

6

Διάμετρος της διάτρυσης του σχοινιού καλωδίων

φ 38mm

16

Ποσότητα και δύναμη της μηχανής VF

 

7

RT ανοίγοντας διάμετρος

950mm (37 1/2 ″)

17

Πολλαπλή λάσπης HP

 

 

Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου για τον εξοπλισμό πετρελαιοφόρων περιοχών, εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων πετρελαίου

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss Amy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα