Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου

Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου χάλυβα, τρυπώντας με τρυπάνι ολίσθηση εξοπλισμού πετρελαιοπηγών που τοποθετείται

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εξέδρας workover για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε ο ένας με τον άλλον για πολύ. Είναι καλός συνεργάτης.

—— Κα Irina Kantsur

Ο τρόπος που θέλετε είναι ο τρόπος καλύτερος.

—— Azizkhon Sabirov

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου χάλυβα, τρυπώντας με τρυπάνι ολίσθηση εξοπλισμού πετρελαιοπηγών που τοποθετείται

Κίνα Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου χάλυβα, τρυπώντας με τρυπάνι ολίσθηση εξοπλισμού πετρελαιοπηγών που τοποθετείται προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου χάλυβα, τρυπώντας με τρυπάνι ολίσθηση εξοπλισμού πετρελαιοπηγών που τοποθετείται

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Renda
Πιστοποίηση: API
Αριθμό μοντέλου: ZJ50/3150D

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο ξύλινο κιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Με βάση λεπτομερή παραγγελίας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Χάλυβα Κατάσταση: Νέα
Πιστοποίηση: API Εγγύηση: 1 έτος
Τύπος δύναμης: Ντίζελ
Υψηλό φως:

oil and gas drilling rigs

,

land drilling rigs

Εγκατάσταση γεώτρησης ZJ50/3150D, εξοπλισμός γεώτρησης πετρελαίου προτύπων τοπ ποιότητας γεώτρησης πετρελαίου

 

Περιγραφή:

 

HYRD παρέχει τις πρότυπες εγκαταστάσεις γεώτρησης διατρήσεων ZJ50/3150D ηλεκτρικές χερσαίες που σχεδιάζονται για να τρυπήσουν και να ολοκληρώσουν ένα πετρέλαιο και ένα φυσικό αέριο με τρυπάνι καλά με το βάθος από 4000 μ σε 7000 μ.

•    Τα τμήματα εγκαταστάσεων γεώτρησης όπως ο ιστός, η υποδομή, ο διακινούμενος φραγμός, ο γάντζος, ο στροφέας, ο περιστροφικός πίνακας, drawworks, κ.λπ., προσαρμόζονται στις προδιαγραφές API και τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

•    Ο ιστός που κατασκευάστηκε σε μια cantilever τύπων σύνδεσης καρφιτσών δομή, έναν πίνακα πιθήκων, έναν διαπερνώντας πίνακα και άλλους βοηθούς ιστών εξόπλισε τη συνέλευση ιστών, το σχέδιό του είναι κατάλληλο να εγκαταστήσει τη τοπ μονάδα κίνησης.

•    Η υποδομή μπορεί να κατασκευαστεί στη σε δύο στάδια υποδομή αύξησης ή/και κιβώτιο--κιβωτίων. Και βήματα, κιγκλιδώματα, διαχειριζόμενο σύστημα ΙΠ και άλλοι εξοπλισμός και εγκαταστάσεις παραρτημάτων που εξοπλίζονται πλήρως με την υποδομή.

•    Το κύριο ηλεκτρικό σύστημα εγκαταστάσεων γεώτρησης είναι μηχανή diesel - οδηγημένες γεννήτριες εναλλασσόμενου ρεύματος με αρκετή δύναμη για να ενεργοποιήσει την εγκατάσταση γεώτρησης.

•    Το σύστημα κίνησης δύναμης διαθέσιμο στο σύστημα SCR (ρεύμα-SCR-συνεχές ρεύμα) ή VFD (μεταβλητό Drive συχνότητας, ρεύμα-ρεύμα-εναλλασσόμενο ρεύμα).

•    Τα drawworks καθοδηγούμενα ηλεκτρικά από τις βαρέων καθηκόντων μηχανές συνεχούς ρεύματος ή εναλλασσόμενου ρεύματος, με την ταχύτητα εργασίας συνεχώς διευθετήσιμη. Φρένο δίσκων που εισάγεται κύριο φρένο τυμπάνων που εξοπλίζεται ως με τη μονάδα drawworks.

•    Οι αντλίες λάσπης που εξοπλίζονται με την εγκατάσταση γεώτρησης είναι ενιαία δράση, τρηπλές αντλίες πηλού, ηλεκτρικά καθοδηγούμενες από τις μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος ή συνεχούς ρεύματος.

•    Περιστροφικός πίνακας που οδηγείται ανεξάρτητα από ένα σύστημα κίνησης που αποτελείται από τη μηχανή φορτηγών.

•    Σύστημα αέρα που εξοπλίζεται με την εγκατάσταση γεώτρησης, που αποτελείται από δύο κάθε αεροσυμπιεστή τύπων ράβδων βιδών, τις δεξαμενές αέρα και τις βαλβίδες.

•    Ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα κυκλοφορίας λάσπης των δεξαμενών λάσπης, του εξοπλισμού ελέγχου στερεών, του ρυθμίζοντας εξοπλισμού λάσπης και των γραμμών κυκλοφορίας που ολοκληρώνονται συμπεριλαμβανομένων με τη συσκευασία εγκαταστάσεων γεώτρησης.

•    Ένα αναλογικό και ψηφιακό όργανο ελέγχου παραμέτρου και στοιχείων διάτρυσης και καταγράφοντας σύστημα διαθέσιμα στην εγκατάσταση γεώτρησης.

•    Το ΙΠ και καλά/εξοπλισμός και εγκαταστάσεις έμφραξης θα είναι εξοπλισμός με τη συσκευασία εγκαταστάσεων γεώτρησης σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

 
Προδιαγραφές:
 

 ZJ50/3150D

DW, RT και η αντλία λάσπης πραγματοποιούν τον ανεξάρτητο κανονισμό ΣΥΝΕΧΟΎΣ stepless ταχύτητας που παρέχει την εγγύηση για τη βελτιστοποίηση τεχνολογίας διάτρυσης.
Οι εξοπλισμοί πατωμάτων ιστών, υποδομής και τρυπανιών μπορούν να εγκατασταθούν στη χαμηλότερη θέση, και να ανυψωθούν έπειτα ολοκληρωτικά επάνω στη δύναμη DW.
Η αυτόματος-κομμάτι-σίτιση υιοθετεί την όλος-ψηφιακή αυτόματη τεχνική ελέγχου, το τρυπάνι ενεργοποιεί την οθόνη αφής για να εκπληρώσει τη λειτουργία διάτρυσης μέσω των βελτιστοποιημένων παραμέτρων διάτρυσης, οι οποίες θα μειώσουν την ένταση εργασίας σημαντικά και θα βελτιώσουν την αποδοτικότητα εργασίας. Η επίδειξη, η αποκατάσταση, ο κανονισμός και ο έλεγχος, μακρινή διαχείριση σημαντικών παραμέτρων διάτρυσης μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

 

 

Κύριες τεχνικές παράμετροι

 

 

 

 

 

 

1

Ονομαστικό βάθος διάτρυσης

5000m (114mmDP)

10

Τύπος υποδομής

slingshot τύπος

Ταλάντευση επάνω στον τύπο

4500m (127mmDP)

2

Ανώτατο φορτίο γάντζων

3150kN

11

Ύψος υποδομής και σαφές ύψος κάτω από RT την ακτίνα

9m/7.62m

9m το /7.75m

3

Σύστημα σχοινιών καλωδίων του διακινούμενου συστήματος

6×7, παράλληλος

12

Τύπος ιστών και αποτελεσματικό ύψος

ΤΎΠΟΣ Κ, 45m

4

Εκτιμημένη DW δύναμη

1100 KW (1500hp)

13

Τρόπος μετάδοσης

Ρεύμα-SCR-συνεχές ρεύμα

5

DW εργαλείο

4 forward+ 4 αντίστροφος, stepless κανονισμός ταχύτητας

14

Ποσότητα και δύναμη του κύριου συνόλου γεννητριών

3 × 1200 KW

6

Διάμετρος της διάτρυσης του σχοινιού καλωδίων

φ 38mm

15

Ποσότητα και δύναμη του βοηθητικού συνόλου γεννητριών

1×292kW

7

RT ανοίγοντας διάμετρος

952.5mm (27 1/2 ″)

16

Ποσότητα και δύναμη της ΣΥΝΕΧΟΥΣ μηχανής

7 × 800kw (συνεχές ρεύμα) + 1 × 45kw (VF)

8

RT εργαλείο

2 διαβιβάστε

αντιστροφή 2

17

Πολλαπλή λάσπης HP

Φ 103mm (άντεξε τη διάμετρο) ×35MPa

9

Ποσότητα και δύναμη της διάτρυσης της αντλίας

2 × αντλία 1600 HP

18

Αποτελεσματικός όγκος λάσπης του στερεού συστήματος ελέγχου

320m3

 
 
Ηλεκτρική χερσαία εγκατάσταση γεώτρησης γεώτρησης πετρελαίου χάλυβα, τρυπώντας με τρυπάνι ολίσθηση εξοπλισμού πετρελαιοπηγών που τοποθετείται

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Ocean Renda Petroleum Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss Amy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα